Aladdins huler

Når man kommer ind i Tæppemarked og går rundt i forretningen, så siger mange, at det ligner Aladdins hule, fordi forretningen består af 20 forskellige rum på over 400 m2 med tæpper overalt fra gulv til loft.

Tæppemarked er en af de ældste specialforretninger udelukkende med originale orientalske tæpper. Forretningen har ligget på Strandvejen 63 siden 1960 og blev i 1977 overtaget af Kjeld Ottosen.

I hulerne kan man finde næsten alt. Gamle bags, små tæpper, lange løbere, alle størrelser tæpper, nye og antikke, op til 25 m2 samt silketæpper i alle størrelser til de lavest mulige priser. Vores speciale er gamle, fine og sjældne tæpper og de finder næppe et større udvalg af disse andre steder.

 
 

Vask og reparation

Vi foretager vask og alle former for reparation og vedligeholdelse af Deres orientalske tæppe til den lavest mulige pris.Normalt skal et godt iransk tæppe ikke vaskes oftere end ca. hvert tiende år, men hurtigt hvis det har været udsat for radiatorvand, hundeurin eller lignende. Det er vigtigt at et orientalsk tæppe har uld på kanten og at lukningen af frynserne ikke er i stykker, da dette er noget af det eneste som kan ødelægge et tæppe.

 
 

Indkøb i Iran

Vi rejser rundt i Iran og køber her næsten alle de tæpper, vi har til salg. Det er meget fascinerende at rejse rund langt ude pålandet og finde de steder, hvor opkøbere har samlet tæpperne sammen i store vaskerier for at vaske og færdiggøre dem. Vaskerierne har normalt speciale i områdets tæpper, hvorfor man rundt i store dele af Iran og søge efter de typer tæpper man mangler , men det er spændende med den fremmedartede og smukke kultur.

Når vi indkøber direkte i Iran har vi mulighed for at finde langt flere forskellige og anderledes tæpper. Vi udvælger hvert enkelt tæppe efter kvalitet, sjældenhed og til den lavest mulige pris uden nogen fordyrende mellemled.

 
 

Indretning

Er De i tvivl om, hvilken type tæpper, der vil passe i Deres hjem eller på kontoret, og som samtidig giver en dekorativ og hensigtsmæssig indretning, så kommer vi gerne ud og giver Dem nogle forslag og evt. tilbud inden for det budget, som De har forestillet Dem. Har De tæppeønsker, som vi ikke har hjemme netop nu, så prøver vi gerne at finde dem snarest. De må også meget gerne prøve forskellige tæpper hjemme før køb, og De kan altid bytte Deres tæppe igen til et andet tæppe.